Co nowego?

[WL ON] TilosRP - Serwer Roleplay ~ Dołącz do nas! ~

Vasse

4
5
3
logo tilos.png
Witajcie drodzy gracze!
Pragniemy zaprosić was na serwer Roleplay TilosRP. Jesteśmy zgraną grupką ludzi, która pragnie stworzyć serwer dla osób rozpoczynających swoją rozgrywkę
na platformie FiveM jak i doświadczonych graczy. Startujemy 06.02.2022r. Jest to idealny moment aby dołączyć do naszej społeczności i rozwijać swoją postać oraz
jej wyjątkową historię! Administracja jest nastawiona na pomoc graczom, i wyrozumiałe podejście do sprawy. Frakcje na serwerze są prowadzone konsekwentnie
przez doświadczone osoby, co jest adekwatne do poziomu rozgrywki. Zachęcamy do zdawania Whitelisty, która opiera się na zwykłej rozmowie i jest
potrzebna do zweryfikowania głosu .

Kilka informacji o projekcie:
  • Podejście do whitelisty zobowiązuje gracza do posiadanie mutacji głosu.
  • Dostępne są innowacyjne napady na duże obiekty.
  • Rekrutacja na frakcje oraz organizacje jest otwarta.
  • Serwer stawia na auta lore friendly lecz auta addonowe nie są do końca wykluczone.
  • Serwer posiada autorskie i bardzo unikalne UI oraz HUD.
  • Serwer zapewnia świetnie rozbudowane systemy świata przestępczego.

Dołącz do naszego grona i baw się dobrze!
Serdecznie zapraszamy Administracja TilosRP

Więcej informacji znajdziecie u nas na discordzie

cile

1
2
3
Mogę polecić serwer, znam administrację i ma bardzo dobre podejście do graczy. Samo oskryptowanie serwera jest ciekawe i można powiedzieć, że unikatowe w Polsce.
Samymi rozwiązaniami można sobie przypomnieć świetlne czasy RolePlayu, dokładniej przełom 2018 i 2019 roku. To jest to czego potrzebujemy!

AQti

1
4
3
Fajoskie skrypty, spoko administracja, mega pomocna co najważniejsze, policja nie jest spocona, co działa na plus. WL jest łatwa, także jak chcecie zacząć przygodę z RP to polecam, bo zaoszczędzi wam to wielu problemów z trollami czy cheaterami. Także moim skromnym zdaniem mogę polecić serwer!

Jestem komunikatywny i szukam dobrej zabawy , nie robię na przekór innym graczom.
Jeśli chodzi o samo granie to sporo grałem w GTA 5 a w RPG chcę spróbować

Vasse

4
5
3
Jestem komunikatywny i szukam dobrej zabawy , nie robię na przekór innym graczom.
Jeśli chodzi o samo granie to sporo grałem w GTA 5 a w RPG chcę spróbować
Zapraszamy do wspólnej zabawy ;)
link do naszego discorda - https://discord.gg/tilosrp

Vasse

4
5
3
logo tilos (3).png
Witajcie,
Chcemy zaprosić Was na serwer , który jest w trakcie wielkich zmian oraz rozbudowy. Aktualnie serwer funkcjonuje bez potrzebny zdania whitelisty, lecz w niedługim czasie będziemy rozważać jej wprowadzenie. Zbieramy community chętne do prowadzenia rozgrywki na rozwiniętym poziomie.
Mamy otwartą rekrutację do :
• EMS
• SASP, a w nim do jednostek wewnętrznych takich jak
- Park Rangers
- Highway Patrol
- LSPD - LSSD
• Organizacje Przestępcze
• Prywatne firmy
Niżej zamieszczam krótki filmik prezentacyjny oraz naszego discorda.
Serdecznie zapraszam!
https://discord.gg/tilosrp

Do góry