XaRDeSs_PL
- 6
- 0
- 1
Cześć Chciał bym sie zgłosić na ochotnika do gry na waszym serwerze, jeśli potrzebujecie nicku ps4 oto i on: XaRDeSs_PL. Zależy mi by dołączyć do dobrego serwera i mam nadzieje że jest to ten
Mamy przyjemność zaprosić na nasz serwer „Project Z Ps 4 Roleplay
———————————————————
Czym jest Project Z ?
Project Z jest to najlepszy polski serwer roleplay ps 4. Dlaczego ? Ponieważ posiadamy wyśmienita atmosferę ogarnięte komendy i role a nasza kadra administracyjna jest niestarannie do twojej dyspozycji. Dokładamy wszelkich starań aby z nami grało ci się jak najlepiej.
———————————————————
Trochę o ekonomii i sposobach zarabiania
Posiadamy w pełni ogarnięta ekonomie serwera mamy salon samochodowy oraz sklep gdzie możesz wydać swoje ciężko zarobione pieniądze na np wiertło do napadów czy też może superszybki samochód
Jak wyglądają prace i jakie są prace ?
Prac jest naprawdę wiele możesz być kim tylko zechcesz od gangstera po komendanta policji prace jakie oferujemy to np Kurier,Rybak,Pilot,Farmer,Trucker i wiele wiele innych nasz serwer jest w dużej części zautomatyzowany posiadamy wiele komend np do prac takich jak kurier czy tez farmer każda praca jest inna dokładamy wszelkich starań aby prace były różnorodne i ciekawe
———————————————————
Kadra Administracyjna
Posiadamy również kadrę administracyjna która w każdym momencie jest gotowa ci pomóc i powiedzieć dobra radę ponadto nasza administracja jest zawsze pomocna i serdeczna
———————————————————
Podsumowanie
Dlaczego warto wybrać właśnie nas ?
•Warto nas wybrać ponieważ nasz serwer oferuje takie rzeczy jak
•Ogarnięta i dopracowaną ekonomię gry
•Własnego bota
•Przejrzysty i czytelny serwer Discord
•Wiele prac i komend związanych z tymi pracami
•Ogrom możliwości zarobku czy to jako policjant czy też może gangster
•Pomocną i przyjazna kadrę administracyjna
•Możliwość utworzenia własnej organizacji przestępczej
———————————————————
Czego oczekujemy
•Od graczy którzy chcą dostać się na nasz serwer oczekujemy:
•Kultury osobistej
•Poprawnej ortografii
•Umiejętności „wczucia” się w role
•Mikrofonu
•Discorda
•Konsoli ps 4 wraz z gra GTA V
Można zapro?Witam, chciałbym dołączyć do waszego RP, już grałem na serwerach w GTA SA mam trochę doświadczenia
Ta witryna korzysta z plików cookie, aby polepszyć doświadczenie przeglądania i zapewnić dodatkową funkcjonalność.