Co nowego?

Project "Z" Serwer Roleplay Ps4

Status
Zamknięty.
Cześć Chciał bym sie zgłosić na ochotnika do gry na waszym serwerze, jeśli potrzebujecie nicku ps4 oto i on: XaRDeSs_PL. Zależy mi by dołączyć do dobrego serwera i mam nadzieje że jest to ten

Hej! Mam na imię Mateusz. 26 lat. W GTA 5 ranga 98. Trochę mi się już granie nudzi i chętnie bym spróbował czegoś innego. :) Jeśli jest miejsce, to chętnie bym dołączył. :) Mój PSN to: Nosferatu382. :) Jeśli potrzeba czegoś innego, to dajcie znać. :)

Mamy przyjemność zaprosić na nasz serwer „Project Z Ps 4 Roleplay
———————————————————
Czym jest Project Z ?

Project Z jest to najlepszy polski serwer roleplay ps 4. Dlaczego ? Ponieważ posiadamy wyśmienita atmosferę ogarnięte komendy i role a nasza kadra administracyjna jest niestarannie do twojej dyspozycji. Dokładamy wszelkich starań aby z nami grało ci się jak najlepiej.

———————————————————
Trochę o ekonomii i sposobach zarabiania

Posiadamy w pełni ogarnięta ekonomie serwera mamy salon samochodowy oraz sklep gdzie możesz wydać swoje ciężko zarobione pieniądze na np wiertło do napadów czy też może superszybki samochód

Jak wyglądają prace i jakie są prace ?

Prac jest naprawdę wiele możesz być kim tylko zechcesz od gangstera po komendanta policji prace jakie oferujemy to np Kurier,Rybak,Pilot,Farmer,Trucker i wiele wiele innych nasz serwer jest w dużej części zautomatyzowany posiadamy wiele komend np do prac takich jak kurier czy tez farmer każda praca jest inna dokładamy wszelkich starań aby prace były różnorodne i ciekawe

———————————————————
Kadra Administracyjna

Posiadamy również kadrę administracyjna która w każdym momencie jest gotowa ci pomóc i powiedzieć dobra radę ponadto nasza administracja jest zawsze pomocna i serdeczna

———————————————————
Podsumowanie

Dlaczego warto wybrać właśnie nas ?

•Warto nas wybrać ponieważ nasz serwer oferuje takie rzeczy jak

•Ogarnięta i dopracowaną ekonomię gry

•Własnego bota

•Przejrzysty i czytelny serwer Discord

•Wiele prac i komend związanych z tymi pracami

•Ogrom możliwości zarobku czy to jako policjant czy też może gangster

•Pomocną i przyjazna kadrę administracyjna

•Możliwość utworzenia własnej organizacji przestępczej

———————————————————