Część, jestem chętny na rp, mam 23 lata i duze doświadczenie w odgrywaniu postaci w WoW'ieSzukasz może serwera Rp na Xbox (xone)? Jeśli tak to właśnie znalazłeś! XPLAY RP - jedyny taki serwer roleplay w Polsce!
Oferujemy:
Oczekujemy:
- dobry poziom roleplay
- dobrą i pomocną administrację
- miłą atmosferę
- świetny serwer dopracowywany z dnia na dzień
- dużą ilość prac -dobrą zabawę!
Zarejestruj się na forum i poproś o zaproszenie w poście. Mile widziane osoby doświadczone i te które chcą się nauczyć grać w gta 5 rp na konsoli Xbox One
- mikro
- xboxone
- discord
- umiejętności odgrywania
Szukasz może serwera Rp na Xbox (xone)? Jeśli tak to właśnie znalazłeś! XPLAY RP - jedyny taki serwer roleplay w Polsce!
Oferujemy:
Oczekujemy:
- dobry poziom roleplay
- miłą atmosferę
Zarejestruj się na forum i poproś o zaproszenie w poście. Mile widziane osoby doświadczone i te które chcą się nauczyć grać w gta 5 rp na konsoli Xbox One
- mikro
- xboxone
- discord
Siemanko Daniel 23l bardzo chce sie nauczyc i grac w rpKoszt wejścia na serwer to 20 zł
Szukasz może serwera Rp na Xbox (xone)? Jeśli tak to właśnie znalazłeś! XPLAY RP - jedyny taki serwer roleplay w Polsce!
Oferujemy:
Oczekujemy:
- dobry poziom roleplay
- miłą atmosferę
Zarejestruj się na forum i napisz do @Xbox RP o link do płatności. Po wpłacie od razu otrzymasz dożywotnie wejście na serwer
- mikro
- xboxone
- discord
Witam mam 23 lat i chętnie
Pogral bym w rp na Xbox jestem poczotkującygdzie przelewik?
odezwij sie bo nie moge znaleźć gdzie xDNapisz do mnie na priv
To musisz przybulić 20 pln i grasz xDTeż bym chciał dołączyć
Oferujemy:
Oczekujemy:
- dobry poziom roleplay
- miłą atmosferę
- mikro
- xboxone
- discord
Siema może wkońcu ktos sie mną zajmie już w poniedziałek chciałem dołączyć ale cos tam wyszło ze serwer zamknięty miałem kolejnego dnia dokonac płatnosci i czekam i czekam i sie doczekać nie moge xDSzukasz może serwera Rp na Xbox (xone)? Jeśli tak to właśnie znalazłeś! XPLAY RP - jedyny taki serwer roleplay w Polsce!
Oferujemy:
Oczekujemy:
- dobry poziom roleplay
- miłą atmosferę
- mikro
- xboxone
- discord
Ta witryna korzysta z plików cookie, aby polepszyć doświadczenie przeglądania i zapewnić dodatkową funkcjonalność.