Co nowego?

KINGRP - WIPE 27.09 | WL OFF | Rekrutacja do EMS & LSPD | Organizacje Przestępcze |

Hej, cześć, pa. Jeśli szukasz jakiejś spoko wyspy RP to zapraszam na KingRP.

Wyspa świeżo po wipe. Rozgrywka przed wipe działa się w Paleto/Sandy/Grapeseed a teraz wszystko zostało przeniesione do Los Santos. Nie mówię, że wyspa jest idealna bo nie jest ale da radę pograć i poznać spoko ludzi.
  • BRAK importów. Zamiast tego auta mają unikatowe handlingi.
  • Administracje która porozmawia o wszystkim.
  • Innowacyjny Car Dealer - Auta powkładane do kart w których musisz kupić daną ilość kart aby przejść do kolejnej karty.
  • Narkotyki, frakcje rządowe, rzecz oczywista.
  • Ekonomia typu medium podchodząca pod hard.
  • 64 sloty.
  • Powiem również, że mamy otwarte sloty na stworzenie organizacji przestępczej
  • Więcej nie ma co pisać bo wyspa podobna do każdej innej.
  • Skrypty typu noszenie na plecach, napad na domy lokalnych, lokalny lekarz dający plasterki, sporo różnych prac (13 bez CV, 6 z CV) i inne.
  • Wejdź, zobacz i sam się przekonaj.

Zarejestruj się na forum i napisz kilka słów o sobie, jakie masz doświadczenie z Rp aby otrzymać zaproszenie na serwer

Masz pomysł na firmę czy coś podobnego? Porozmawiaj z administracją.

Witam. Mam na Imię Łukasz mam 20 lat. Oglądając YT natknąłem się na filmik z RP stwierdziłem że muszę się dowiedziec jak się moge dostać. Gra na normalnym serwerze online nie sprawia tyle frjady jak możliwosc odgrywania ról oraz gry z Rodakami. Grałem troche w trybie fabularnym ale wiekszość online Pozdrawiam

• Like
Reactions: Fk_

lysyplay

5
1
3
Jestem Szymon mam 13 lat i od niedawana bardzo ciekawie się rp w gta. Grałem już na jednym serwerze a twój mnie bardzo zaciekawił.

Witam mam 21 lat i chciałbym przekonać się na własnej skórze jak wygląda taki serwer, czy mogę prosic o jakieś zaproszenie? Pozdrawiam

Cześć mam 17 lat chciałbym dołączyć do serwera ponieważ interesuje mnie życie realne w grach ponieważ wtedy to jest bardzo ciekawe. Jeżeli bym mógł proszę o zaproszenie do serwera.

Administracja na serwie to takie typowe mustwiny, on może wszystko a ty przestrzegaj regulaminu. Jeżeli admin cię w jakiś sposób nie lubi masz z góry gorzej. W momencie gdy administrator złamie regulamin jego wymówką jest moja postać jest adminem na serwerze.
Za każdym razem gdy poddawany jest jakiś pomysł rozwoju serwera, twierdzą że to już było i się nie sprawdzi, robią pod siebie a graczy mają gdzieś.
Tyle ode mnie nie polecam.

Jezy

2
0
1
siemanko mam 26 lat na imie Mateusz,myśle że jestem kreatywny,zwykłe gta juz mnie nudzi oglodam Logana K i kreci mnie ten klimat. Pozdrawiam ;)

Mam na imię Damian, 26 lat, dopiero zaczynam z gta, logan k mnie tu w sumie przywiódł

siema, mam na imię kamil mam 13 lat (wiem że gówniak) nie mam dużego doświadczenia z rp (jedyne doświadczenie to proste rp w innych grach takich jak unturned itp ) jestem w miare ogarnięty w zasadach roleplayu oraz jestem ograrnięty emocjonalnie czyli nie będe jak idiota darł sie do mikrofonu gdy ktoś mnie zabije tylko spokojnie to odegram to. wybrałem ten serwer dlatego że po research'u wydaje mi się że jest to najlepszy serwer dla mnie.

Dejmed

1
0
1
Witam , Mam na imię Damian , moje doświadczenie wiąże z serverami roleplay od 3 miesięcy , aczkolwiek szanuje sobie odgrywanie postaci , np Listonosz gierek :D czy medyk , ten server który mnie zachęcił do życia na nim więc traktuje ten wpis bardzo poważnie , liczę na odzew , Pozdrawiam

Siemanko, mam na imie Bartek. Swoja przygodę z RP zaczynam dopiero teraz. Oglądając różne filmiki z gry GTA V RP spodobało mi sie odgrywanie roli i kreowanie swoich możliwości oczywiście gangsterskich xd Los Santos na mnie czeka xd

Do góry