Co nowego?

Friendly RP - Serwer Roleplay PS4

Sytysum

1
0
1
Cześć,
jestem Krzysiek. Wiek: 26 lat. Jestem niezwykle kreatywny, pomysłowy a do tego dobrze wykształcony. Mam pomysł na świetną kreację. Pozdrawiam

Witam, Grzegorz 26 lat.
Posiadam poczucie humoru, jestem kreatywny interesuje się sportem, jeżdżę na motorze.
Doświadczenia w RP brak,jedynie w normalnej grze w GTA
Proszę o zaproszenie

O mnie: Matt Johnson, amator szybkich aut, w wolnym czasie kierowca ciężarówki :D
Doświadczenie: Coś tam się gra, począwszy od samp, ogólnie ogarniam :D

Pit88

3
0
1
O mnie: Pete Baranovski nawrócony gangster polskiego pochodzenia, z szerokimi zainteresowaniu, dużym poczuciem humoru i kreatywnością.
Doświadczenie: Zaczęło się już od GTA 3 natomiast przygodę z GTA V online dopiero zaczynam.
Proszę o link do discorda

Witam jestem Arek doświadczenie jakieś tam w GTA V mam ale online cały czas się uczę, chciałem spróbować czegoś innego nic tylko napady, wyścigi i agresja, mam nadzieję że dostanę link do dc

Jozin

1
0
1
O mnie: Kulturalny magazynier łatwo nawiązujący kontakty z ludźmi, interesuje się piłką nożną i motoryzacją.
Doświadczenie: Jesli chodzi o rozgrywke RP to zerowe. Podstawa ograna i trochę online. Strasznie jestem ciekaw rozgrywki RP.

Mateo

1
0
1
O mnie : Siema z tej strony Matt Olkowski zza oceanu spokojny uczciwy lubie sporty ekstremalne poznawanie nowych ludzi.
Doswiadczenie : Podstawowa gra na poziomie dobrym RP podstawowym

Do góry