Co nowego?

Friendly RP - Serwer Roleplay PS4

PIXY

2
0
1
Serwer Friendly RP rozpoczyna nową pierwszą edycję!

"Friendly RP" jest to serwer typu Roleplay, który aktualnie działa tylko na platformie PlayStation 4, ale wkrótce zostanie dodany także na PC! Serwer ten aktualnie ma 2 serwery - jeden przeznaczony do rekrutacji, drugi jest już dla osób, które zostały przyjęte

Dlaczego warto nas wybrać?
  • Warto nas wybrać, ponieważ oferujemy takie rzeczy jak:
  • Konta PS+
  • Rozbudowany serwer
  • Dobrą i pomocną administrację
  • Miłą atmosferę
  • Własnego bota
  • Nową, lepszą centralę - jest ona bardziej przyjazna użytkownikowi
  • Wiele możliwości zarobku
  • Możliwość utworzenia własnego gangu
  • Wiele prac oraz wiele pojazdów
Czego oczekujemy:
  • Umiejętności odgrywania roli
  • Poprawnej ortografii
  • Mikrofonu
  • Discorda
  • Konsoli PS4 oraz GTA V
WAŻNE Jeżeli chcesz zagrać w Roleplay na PS4 to zarejestruj się na forum i złóż krótkie podanie, aby otrzymać zaproszenie na serwer (np. kilka słów o sobie, dlaczego chcesz dołączyć, jakie masz doświadczenie w roleplay lub gta itp).

Wcześniej wystarczyło poprosić o zaproszenie, ale teraz wymagamy aby złożyć podanie o dołączenie. Dzięki temu będziemy rekrutować odpowiednich graczy do wspólnej zabawy. Gdy twoje podanie dostanie polubienie to będzie oznaczać, że otrzymasz zaproszenie na serwer Roleplay PS4.

"Friendly RP" jest to serwer typu Roleplay, który aktualnie działa tylko na platformie PlayStation 4, ale wkrótce zostanie dodany także na PC! Serwer ten aktualnie ma 2 serwery - jeden przeznaczony do rekrutacji, drugi jest już dla osób, które zostały przyjęte

• Konta PS+
  • Rozbudowany serwer
  • Miłą atmosferę
  • Własnego bota
Czego oczekujemy:
  • Poprawnej ortografii
  • Mikrofonu
  • Discorda
  • Konsoli PS4 oraz GTA V
WAŻNE Jeżeli chcesz zagrać w Roleplay na PS4 to zarejestruj się na forum i złóż krótkie podanie, aby otrzymać zaproszenie na serwer (np. kilka słów o sobie, dlaczego chcesz dołączyć, jakie masz doświadczenie w roleplay lub gta itp).

Wcześniej wystarczyło poprosić o zaproszenie, ale teraz wymagamy aby złożyć podanie o dołączenie. Dzięki temu będziemy rekrutować odpowiednich graczy do wspólnej zabawy. Gdy twoje podanie dostanie polubienie to będzie oznaczać, że otrzymasz zaproszenie na serwer Roleplay PS4.
I

Witam, mam 15 lat i chciałbym otrzymać zaproszenie na Waszego Discorda oraz chciałbym dołączyć na Wasz serwer. Dlaczego? Ponieważ mam ok. 2 letnie doświadczenie w grach RP: były to gry o tematyce politycznej, zarówno na grupach Facebookowych, na jednym z forów CBA jak i w przeglądarce internetowej. W niektórych z tych gier radziłem sobie nie najgorzej, dobrze, a nawet doskonale, ale zdarzyły się też takie, w których radziłem sobie gorzej (nie było ich jednak aż tak dużo). Oprócz tego ukończyłem 100 % GTA 5 (gram w GTA 5 od wiosny tego roku), a w GTA Online mam poziom 63 (w GTA Online gram od lipca tego roku). Mój nick na Discordzie to jakubch#2976.

Jakby co, to mój nick na PlayStation to chooberto, a nick na Social Clubie to KubekPL56302. A co do pytania nowego forumowicza, radziłbym rozwinąć wiadomość o rozpoczęciu pierwszej edycji serwera; na samym dole tej wiadomości jest napisane, co trzeba zrobić, żeby dostać się na ten serwer. A ta wiadomość znajduje się nad moją prośbą o zaproszenie i dodanie mnie.

Witam bardzo serdecznie, może uznacie że jestem stary pryk bo liczę już 37 wiosenek ale nie przeszkadza mi to w tym żeby fajnie się pobawić w gta 5 rp. Może nie mam doświadczenia w tego typu rozgrywkach ale od jakiego czasu śledzę parę kanałów na yt związanych właśnie z tą formą gry gta. Z mojej strony mogę obiecać przestrzegania regulaminu jak i również to że mam parę pomysłów na ciekawe role które powinny wnieść trochę rozrywki i fajnej rozgrywki na serwer. Co do czasu spędzonego na rozgrywce nie będzie go napewno mało.

Pozdrawiam.
Dominik

Odpowiedź

Cześć, jestem Kamil, lat 25, chciałbym zacząć grać na waszym serwerze. Oferuje dostępność najczęściej po 18, kulturę osobistą, przyjemność z gry. Nick kepsaflore, pozdrawiam.

Cześć , jestem JJ ,mam 22 lata i chciałbym dołączyć do waszego serwera RP, nigdy nie gralem w rp bo nie szukałem nigdy serwerow , w online mialem 200 + lvl lecz teraz mam nowe konto .
PSN - young_ZABOL
DISCORD - zabsonwrapie#8548

Micek

1
1
3
Witam,

Jestem Micek, 21 lat, nie grałem na żadnym serwerze rp ale oglądałem jak to mniej więcej wygląda na youtubie. Chce dołączyć bo wydaje się to ciekawym urozmaiceniem rozgrywki. Nie wiem co więcej trzeba napisać, jeżeli macie jakiś system rekrutacji to czekam na info.

PSN - Miceek_98

Witam chciałbym dołączyć do elitarnego grona graczy GTA V, nie wiedziałem że jest na PS4 opcja RolePlay.
Grałem kiedyś w Sampa w San Andreas i teraz gram na PS4 w zwykły Online, mam dość nobkow na latających motorach i w niezniszczalnych czołgach.
Grając na serwerze chciałbym odczuwać normalną rozgrywkę, to mnie zwyczajnie jara.
Mam 24 lata i ziomkow którzy grają w GTA.
Pozdrawiam Książę Mustafa.

Witam mam na imie Patryk mam 25 lat na pley 4 gram dużo dzienie około 4 h w fife lub gta 5 i chciałbym dołoczyć do waszego serwera żeby było można fajnie pograć i miło spedzić czas wiem że trzeba podać nik ale za bardzo tego nie ogarniam jak by był ktoś tak miły i napisał do MNie w wiadomości prywatnej i pomógł MI to wszystko ogarniać dziekuje wesołych świąt

Witam, nazywam się Adam i chciałbym dołączyć do grona graczy GTA V RolePlay. Uważam że jest to świetna alternatywa względem rozwalania się samochodami po ulicach miast, dokonywaniem napadów czy brania udziału w strzelaninach na terenie Los Santos. Byłbym bardzo wdzięczny za pozytywne rozpatrzenie prośby a co za tym idzie umożliwienie mi poznania GTA na nowo. Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt Bożego Narodzenia!

• Konta PS+
  • Rozbudowany serwer
  • Miłą atmosferę
  • Własnego bota
Czego oczekujemy:
  • Poprawnej ortografii
  • Mikrofonu
  • Discorda
  • Konsoli PS4 oraz GTA V

Mogę zapro?

Do góry