Co nowego?

Friendly RP - Serwer Roleplay PS4

Witam bardzo serdecznie, może uznacie że jestem stary pryk bo liczę już 37 wiosenek ale nie przeszkadza mi to w tym żeby fajnie się pobawić w gta 5 rp. Może nie mam doświadczenia w tego typu rozgrywkach ale od jakiego czasu śledzę parę kanałów na yt związanych właśnie z tą formą gry gta. Z mojej strony mogę obiecać przestrzegania regulaminu jak i również to że mam parę pomysłów na ciekawe role które powinny wnieść trochę rozrywki i fajnej rozgrywki na serwer. Co do czasu spędzonego na rozgrywce nie będzie go napewno mało.

Pozdrawiam.
Dominik

Siemanko młody 20 lat nie mam doświadczenia ale oglądam wiele streamow i mam kilka pomysłów na role
Dziennie mogę poświęcać 6 godzinek jak nie więcej niestety praca :((

bamber

1
1
3
Serwer Friendly RP rozpoczyna nową pierwszą edycję!

"Friendly RP" jest to serwer typu Roleplay, który aktualnie działa tylko na platformie PlayStation 4, ale wkrótce zostanie dodany także na PC! Serwer ten aktualnie ma 2 serwery - jeden przeznaczony do rekrutacji, drugi jest już dla osób, które zostały przyjęte

Dlaczego warto nas wybrać?
  • Warto nas wybrać, ponieważ oferujemy takie rzeczy jak:
  • Konta PS+
  • Rozbudowany serwer
  • Dobrą i pomocną administrację
  • Miłą atmosferę
  • Własnego bota
  • Nową, lepszą centralę - jest ona bardziej przyjazna użytkownikowi
  • Wiele możliwości zarobku
  • Możliwość utworzenia własnego gangu
  • Wiele prac oraz wiele pojazdów
Czego oczekujemy:
  • Umiejętności odgrywania roli
  • Poprawnej ortografii
  • Mikrofonu
  • Discorda
  • Konsoli PS4 oraz GTA V
WAŻNE Jeżeli chcesz zagrać w Roleplay na PS4 to zarejestruj się na forum i złóż krótkie podanie, aby otrzymać zaproszenie na serwer (np. kilka słów o sobie, dlaczego chcesz dołączyć, jakie masz doświadczenie w roleplay lub gta itp).

Wcześniej wystarczyło poprosić o zaproszenie, ale teraz wymagamy aby złożyć podanie o dołączenie. Dzięki temu będziemy rekrutować odpowiednich graczy do wspólnej zabawy. Gdy twoje podanie dostanie polubienie to będzie oznaczać, że otrzymasz zaproszenie na serwer Roleplay PS4.
Wita, czy mógłbym prosić o zaproszenie na discorda. Szukam dobrego serwera, by zapełnić swój czas. Pozdro

Witam Wszystkich ;) Jestem Paweł mam 25 lat ;) Lubię pograć w GTA 5 co prawda mam lekkie doświadczenie w tej grze ;) Zaczepem ostatnio ogladac Stremy z Gry GTA 5 RP i strasznie mi się spodobał ten świat ;) To odgrywanie ról Regulamin myślę że wszystko ogarnę ;) Już miałem kupować laptopa gdy znalazłem tą stronę ibardzo się ucieszylem że mogę zagrać tak na konsoli prosze o przyjęcie ;) Moje Psn Pawlusza1234 .Pozdrawiam ;)

Witam Wszystkich ;) Jestem Paweł mam 25 lat ;) Lubię pograć w GTA 5 co prawda mam lekkie doświadczenie w tej grze ;) Zaczełem ostatnio ogladac Stremy z Gry GTA 5 RP i strasznie mi się spodobał ten świat ;) To odgrywanie ról Regulamin myślę że wszystko ogarnę ;) Już miałem kupować laptopa gdy znalazłem tą stronę ibardzo się ucieszylem że mogę zagrać tak na konsoli prosze o przyjęcie ;) Moje Psn Pawlusza1234 .Pozdrawiam ;)

s3bo

1
1
3
Witam wszystkim , seria Grand Theft Auto to moja ulubiona gra z która jestem związany już od wielu wielu lat. Zaczynajac od Gta 2 przechodzę wszystkie części. Od jakiegoś czasu gram online gdyż V-tke przeszedłem już dwa razy. Bardzo mi się podoba tryb role play i chciałbym wziąć udział w tej rozgrywce. Oglądam sporo filmików na yt o tej tematyce i myśle ze bez problemu odnajdę się w rzeczywistości RP oraz będę przestrzegał regulaminu. Mój Discord to: s3bo_pol i taki sam psn. Pozdrawiam i proszę o zaproszenie

Cześć Wam.
Chciałbym zacząć swoją przygodę z GTA RP właśnie z Wami. Potrafię się dobrze bawić, szanuję zasady. Zainteresowałem się tym tematem od dość nie dawna, acz myślę, że świetnie sobie poradzę i będziemy się razem dobrze bawić. Jak koledzy wyżej oglądam sporo filmów na YT z tym związanych co zaciekawiło mnie jeszcze bardziej tym trybem rozgrywki. Proszę o zaproszenie.

Frankie

2
1
3
Witam, naogladalem się ostatnio RP na streamach i spodobało mi sie, ciekawa forma spędzenia wolnego czasu, mam różne ciekawe pomysły na odgrywanie rol. Brak mi doświadczenia w RP ale dużo grałem GTA praktycznie każda część, mam 25 lat 2-3h mogę poświęcić w tyg. weekend pewnie więcej, szukam od jakiegoś czasu serwerów na ta platformę i trafiłem tutaj, ze swojej strony mogę obiecać przestrzegania regulaminu, kultury, poprawnej ortografii oraz dołączenia ciekawego charakteru do zabawy.

Tuba52

1
1
3
Siema, da radę tam wbić do was? W gta grałem wszystkie części od 3,w 5 gralem już na PS3, teraz na 4. Doświadczenia nie mam w roleplay, ale powinienem ogarnąć. Pisać też umiem jak co. xD Mój discord tuba52

Witam, mam 21 lat, i jestem fanem GTA od pierwszej części. ;) Niestety w 5 grałem tylko fabularnie i nie miałem do czynienia z rp, widziałem tylko na streamach i bardzo mi się spodobało, chętnie pogram sobie w takiej scenerii ;) Jeśli można to proszę o zaproszenie na serwer.

Celegan

2
1
3
Witam mam na imię Dawid mam 24 lata, doświadczenie moje z serwerami RP są małe lecz pd czegos trzeba zaczac. Czy mogę prosić o zaproszenie do wspólnej gry z wami?

Witam serdecznie.
Chciałbym dołaczyc ,do elitarnego grona graczy.GTA 5 RP interesuje się już od dłuzszego czasu,ogladam kilka osob na YouTube. Nie mam zbytniego doswiadczenia w Rp ,lecz jestem pewien ,ze sobie poradze z przestrzeganiem regulaminu ,jak i odgrywaniem załozonej przez siebie roli. Mój discord Swiezy28 #7581.

Witam , nazywam się Dawid mam 25lat bardzo prosiłbym o zaproszenie do serwera role play , dużo grałem na serwerach RP SA-MP , dalej chciałbym kontynuować przygodę z RP w GTA V . Pozdrawiam

Cześć, chciałbym dołączyć do zabawy ponieważ jestem fanem serii GTA oraz dlatego, że GTA V roleplay daje wiele nowych możliwości zabawy czego brakuje już w gta online. Zagłębiłem się w roleplay poprzez youtube i mojego znajomego który wprowadził mnie w temat. Mam 27 lat i nie będzie problemu z czasem na grę oraz wczucie się w nową osobowość. Prosiłbym o zaproszenie na serwer.

Do góry