Co nowego?

Free Money Drop

Status
Zamknięty.

KaBBsoN

3
0
1
Chciałbym pieniądze ponieważ potrzebuje na opressora i wiadomo przyda się na różne rzeczy.

Winiar27

1
0
1
Witam, chciałbym dołączyć do money lobby, ponieważ wczoraj zacząłem grać w gta online na PC , wcześniej grałem dużo na konsoli , chce mieć łatwiejszy start niżeli zaczynać wszystko od nowa

mishkqq

1
0
1
Potrzebuje pieniążki na mobilne centrum operacyjne wraz z możliwością ulepszania pojazdów i broni oraz insurgenta pick-up customa

StunteQ

2
0
1
Potrzebuję zasilić swój stan konta ponieważ chcę kupić sobie bunkier i klub nocny ale ceny są po prostu chore i farmienie tego wszystkiego przy mojej ilości czasu to szmat czasu. Wolałbym pograć z ziomeczkami a nie grindować na siłe

Grzejniczek

18
0
1
Potrzebuje kasy na auta, nowe mieszkanie, biuro, import export, klub nocny, magazyn, meline i inne rzeczy do zarobku. Po prostu kasa na start

Grzejniczek

18
0
1
Dostałem zaproszenie, ale jest jeden minus, że tylko wieczorem jest ale czasem to jest OP, bo czaje że rano nie można ale takiego bota dać żeby robił 24/7

Chcialbym dolaczyc do money lobby poniewaz od kilku miesisecy probuje uzbierac na avengera ale niektore rezeczy ktrore znajde jako nowe to je sprawdzam
mysle z banka by pomogla

Potrzebuję gotówki ponieważ jestem początkujący w GTA V legalne , nudne expienie hajsu na misjach jest mozolne i wolne więc prosiłbym o money drop

Status
Zamknięty.
Do góry