• Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

Darmowe Money Lobby Event

Status
Zamknięty.

Asaxo™

Administrator
Solutions
2
Zdobyte trofea
93
Darmowy event Money Lobby odbędzie się 21 września (piątek). Każdy kto gra na PC będzie mógł wziać udział w jednorazowym zrzucie wirtualnych pieniędzy. Tyle ile zbierzesz jest twoje!

Aby wziąć udział należy:
  • mieć konto na forum
  • polubić ten temat
Jeżeli spełniasz wszystkie wymagania i chcesz wziąć udział to zgłoś się do mnie na priv i napisz mi swój nick Social Club. Przed dołączeniem do eventu zapoznaj się z regulaminem Money Lobby.

Event będzie trwać przez 1 dzień więc śpiesz się i zarezerwuj sobie miejsce aby zdobyć dodatkową gotówkę do GTA Online.

EJK4M0b.gif

Darmowy event Money Lobby odbędzie się 21 września (piątek). Każdy kto gra na PC będzie mógł wziać udział w jednorazowym zrzucie wirtualnych pieniędzy. Tyle ile zbierzesz jest twoje!

Aby wziąć udział należy:
  • mieć konto na forum
  • polubić ten temat
Jeżeli spełniasz wszystkie wymagania i chcesz wziąć udział to zgłoś się do mnie na priv i napisz mi swój nick Social Club. Przed dołączeniem do eventu zapoznaj się z regulaminem Money Lobby.

Event kończy się 22 września więc śpiesz się i zarezerwuj sobie miejsce aby zdobyć dodatkową gotówkę do GTA Online.

EJK4M0b.gif
Zapisuje się.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry