Co nowego?

Analiza zarabiania w GTA Online

Asaxo™

Administrator
764
1164
93
Los Santos

lXI6Cc1.jpg

GTA V - długo wyczekiwane, spotkało się z ogromnym hypem oraz bardzo ciepłym odbiorem przez community graczy, które z niecierpliwością wyczekiwało na nowy kąsek ze stajni Rockstara. Konsolowcy oszalelli z radości, a twórcy po niespełna dwóch tygodniach wprowadzili do gry tryb multiplayer. Stworzenie GTA Online, jak się okazało, było strzałem w dziesiątkę. Jak wiemy apetyt rośnie w miarę jedzenia. Tak też było w tym wypadku i Rockstar nie zawiódł graczy. Zaczynając od ubrań i tatuaży, przez nowe bronie, aż po bunkry, biura i latające pojazdy, takie jak Deluxo. GTA Online przeszło ogromną metamorfozę, ale jednak jedna rzecz została niezmieniona - zarobki. Ale i na to Rockstar znalazł sposób - Karty Shark. Była to dobra alternatywa dla tych, którzy nie mieli zbyt wiele czasu. W końcu liczne akcje i napady w celu uzyskania znacznej sumy pieniędzy może się każdemu znudzić, a wtedy zaczynamy się zastanawiać “Po co ja właściwie to robię? Gram i gram, spędzam dziesiątki, a nawet setki godzin na tym, żeby mieć wirtualne pieniądze, a nadal nic. Nawet nie mogę sobie kupić wymarzonego autka czy domu…”. To jest ten moment kiedy decydujesz się na zakup kart od Rockstara. Ale z drugiej strony - płacić 100$ za 8 000 000 wirtualnych zielonych? Przesada, co nie? Rozgrywka w GTA Online powoli traci sens. Ale szukasz alternatywy, która umożliwi Ci szybki zarobek.
Dlatego polecam Ci Money Lobby i Full Modowanie na GTA Forums. Już za 4.50€ możesz uczestniczyć w bezpiecznym zrzucie wirtualnych pięniedzy i zdobyć gwarantowane GTA$ 100 000 000 albo skorzystać z bezpiecznego modowania konta i otrzymać nawet GTA$ 350 000 000 do banku + punkty RP i bonusy. Jest również Free Money Lobby w którym możesz sprawdzić jak to działa.
Jeżeli nie masz czasu na robienie żmudnych misji i napadów, a chcesz poczuć moc tej gry to jest to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie albo po prostu kupienie Karty Shark która wyczyści twój portfel, a ty otrzymasz marne GTA$ 8 000 000.

Seppik

4
0
1
Zarabianie na ps3.
Dziś się postarałem i zarobiłem. W jednej chwili ktoś zabiera z trudem zdobyte w napadach doświadczenie i pieniądze. Budynków i odblokowanych pojazdów także brak.

Co zrobić i czy wogóle da się uniknąć takich sytuacji ? Takie granie wcale nie zachęca do zakupu gta6.

Seppik

4
0
1
hehhe , jakiś kolo napisał abym się zarejestrował na tym forum, dodał do znajomych po czym skasował wszystko. Jego nik to Terzis150. Raczej mnie nie polubił.

Czy ktoś mógłby pomóc ?

Do góry